Maanantaina kävin siskon kans kaupungissa ku se halus seuraa korun ostoon. Löysin itellekin kaikkee kivaa just ennen matkaa=D Oli ihan mukavaa kyllä tallustella siskon kans kaupungis. Mentiin vielä illemmalla käymään mun vanhempien luona ja sieltä mentiin Peten kaa citymarkettiin, ku se halus shopata shortseja itelleen. Löysin taas kivaa itelleni=D Sit käytiin vielä Peten vanhempien luona ennen ku mentiin kotiin.

Seuraavana aamuna lähdettiin Tamperetta kohti heti Peten hammaslääkärin jälkeen. Matka meni hyvin, ei pysähdytty kertaakaan ennen Tamperetta. Kauan sai parkkipaikkaa kattella ja ku se löyty niin mentiin suoraan hotellille vähä virkistäytymään. Sitte kaupungille shoppaamaan. Löydettiin kaikkee kivaa ja hyödyllistäkin ja syötiin jätskiä sen minkä kerettiin shoppailun välis. Mmmmm.
Jalat aivan kirveli ku otti niin kipeetä kaikesta siitä kävelystä. Meidän piti mennä tapaamaan yhtä kaveriakin illalla kaljan merkeissä, mut ei vaan jalat yksinkertaisesti antanu periksi. Piti vaan liotella niitä ilta kylmäs vedes et helpotti. Mutta vähä kokeiltiin käydä kävelees Hämeenpuistos ja hienohan se on, mut nopeesti jouduttiin kääntyyn takasi ku alko taas kirvely päkiöissä. Ja loppuilta meniki sit liotellessa jalkoja ja lepäillessä. Yöllä oli niiiiin kuuma, mut saatiin kuitenki nukuttuu jotenki.

Seuraavana päivänä mentiin Särkänniemeen!!!=D Aamulla piti Peten käydä laittaas parkkirahaa lisää. Hotellin aamiainen oli ihan ok, olis voinu olla parempikin. Kyllä sillä ittensä täyteen sai, sehän on pääasia. Sit eiku Särkkää päin. Oli ihana päivä. Ei kovin paljon loppujen lopuksi laitteissa kierrelty, ympäriinsä lähinnä katteltiin ja Delfinaariossa tietysti esitys piti käydä taas kattomas. Jalat taas huusi viileetä!! Ja olkapäät ja rintavarustus paloi tietysti siellä ku ei aurinkorasvaa hokattu mukaan ottaa.
Särkästä lähettiin siin vähä yli kolmen aikaan ja käytiin vielä kaupassa hakemassa matkaevästä ennen ku lähettiin ajaan takasi Vaasaa päin. Illalla seittemän aikaan oltiin kotona ja suoraan suihkuun!! Ihana fiilis oli sitte ja puhtaat/hikivapaat vaatteet päälle=D Loppuilta oltiin hyvin rauhas...

Seuraava päivä alkoi aamupalalla tietty joo mut pyykinpesulla ja siistimisellä. Hiki tuli siinäki hommas ja sen jälkeen lähettiin pyörälenkille pilkkarille. Puoles välis matkaa Peten takakumi puhkes ja jouduttiin käveleen loppumatka kotiin. *Huoh*
Pitkältä tuntui matka ku se taittui niin hitaasti. Lenkin jälkeen mentiin suihkuun ja kauppaan, koska jääkaappi oli melkein tyhjä. Ruuaksi grillattiin makkaraa, tein salaattia ja jälkkäriksi ostettiin tuoreita mansikoita ja kermavaahtoa=DMmmmmm!!!
Täyteen tultiin ja lähettiin sit mun vanhempien luo kylään. Siellä viihdyttiin aika pitkään ja illalla sit vähä tehtiin work out:ia. Temppuilin jumppapallolla tosiaan siinä samalla ku katoin telkkuu ja harjoitin vattalihaksia ku yhtäkkiä tasapaino meni ja kaaduin taaksepäin suoraan olkkarin pöydän kulmaan niska. AUTS!!!! Pete haki nopiaa mulle vihannessekoituksen pakkasesta ja kylmöttelin siinä hetken. Ei onneks pahempaa sattunu.

Tänä aamuna jomotti niin mainiosti että.....Piti ottaa oikein kuussatanen burana ja silti vähä jomottaa....Tänään siis rauhalliseen tahtiin edetään, jotta huomenna jaksaisi lähteä Alahärmään Power Parkiin....Hihiiii!! Siellä ei oo tullu käytyä neljään vuoteen ja laitteet lisääntyny huomattavasti viime kerrasta. En malta odottaa huomiseen!! =D