Kyllä taas on hirvee olo ku eilen unohdin ottaa allergialääkkeet..nyt koko päivän aivastellu ja nenä vuotaa ku viimestä päivää. En saanu nukuttuakaan kunnolla ku ensin piti odottaa et saan soittaa itelleni hammaslääkäriajan ja sit heräilin koko ajan.

Hammaskin tosiaan lohkesi tos viime yönä..kivakiva. Torstaina on aika lekurille ja yksityiseen tartti taas turvautua ku kunnalliseen ei ihme kyllä päässy. Ei kato akuutti vaiva niin kaks viikkoo jaksaa kyllä oottaa. No mä en jaksanu ja sanoin meneväni yksityiselle.. Maksaahan se paljon mut ei voi mitään. Meen sinne hesaankin vkl:na niin ei kiva ku pitää kattoo koko ajan et mitä syö ja kuinka ja josko vaikka alkais oireilla tuo kolo pahainen. Prkl että otti kyl päähän ku kaikkee kanssa tulee.

Kolmas yö neljästä menossa ja mua väsyttäis niin että. Mut eipä vaan uni tuu ku pitäis... Saa kattoo jos pitää hakee unilääkkeitä..no ei vainenkaan..en koske niihin ku vasta sitte ku on pakko. Ja toivon todella et saisin sen uuden työpaikan mihin on perjantaina haastattelu et sais olla normaaliin aikaan töihin. Tää yötyö alkaa vaatia vähä liikaa ropalta jo.